Termeni si Conditii

INTERNATIONAL SRL, Bucuresti, numit in continuare si Operator.

Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC GREHAS INTERNATIONAL SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale

Sediu social

SC GREHAS INTERNATIONAL SRL. Str. Stamate Costache, nr.5, sector 4, Bucuresti

J40/ 2122/2010 CUI: RO26585251

Cont: RO20 BACX 0000 0004 6876 4000 Unicredit Tiriac Bank

Telefon: 0747 298 465

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (24%). Produsele si serviciile oferite de SC GREHAS INTERNATIONAL SRL sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Programul de relatii cu publicul este de luni pana vineri, intre orele 09:30 si 17.00, cu exceptia sarbatorilor legale si a altor evenimente anuntate prin intermediul site-ului.

Recomandarea de varsta

SC GREHAS INTERNATIONAL SRL afiseaza pe acest website recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre producatori a acestor informatii. Operatorul recomanda respectarea varstei recomandata de catre producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator.

Declinarea responsabilitatii

SC GREHAS INTERNATIONAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Din cauza volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC GREHAS INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod din cauza modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC GREHAS INTERNATIONAL SRL , se obliga fata de orice client, ca in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor asumate este valoarea sumelor incasate de SC GREHAS INTERNATIONAL SRL de la clientul respectiv.

Colete neridicate si returnate

Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care produsele trimise nu sunt ridicate in termen de 5 zile de la SC GREHAS INTERNATIONAL SRL . Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, SC GREHAS INTERNATIONAL SRL isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

Litigii

Solutionarea eventualelor litigii se va face pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu se poate realiza, solutionarea revine instantelor de judecata competente, in conformitate cu legile romane in vigoare. Clientul isi asuma in totalitate raspunderea prin acordul cu acesti Termeni si Conditii. Partile pot invoca si pot proba forta majora in conditiile legii, exonerand astfel partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Dreptul de proprietate

Produsele comandate raman propretatea SC GREHAS INTERNATIONAL SRL. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Detalii despre modalitatile de plata.

Promotii si concursuri

SC GREHAS INTERNATIONAL SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor, campaniilor publicitare, ofertelor speciale si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De o promotie beneficiaza doar acele comenzi / produse care respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre SC GREHAS INTERNATIONAL SRL in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In cazul campaniilor, concursurilor si promotiilor organizate si derulate de catre SC GREHAS INTERNATIONAL SRL direct sau de catre terti (firme partenere, agentii de publicitate etc.), SC GREHAS INTERNATIONAL SRL are dreptul de a stabili criterii suplimentare de eligibilitate a participantilor.

Fraudari

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.materialeducational.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

Confidentialitatea

SC GREHAS INTERNATIONAL SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor de pe site-ul www.materialeducational.ro SC GREHAS INTERNATIONAL SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele se vor utiliza numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si pentru derularea comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. SC GREHAS INTERNATIONAL SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.materialeducational.ro poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Informare privind protectia datelor cu caracter personal.

In conformitate cu LEGEA nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu LEGEA nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC GREHAS INTERNATIONAL SRL in calitate de proprietar si operator al magazinului online www.materialeducational.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: accesul utilizatorului la toate functiiile site-ului si derularea in conditii optime a activitatii de comert electronic (creare de cont, plasarea comenzilor, prelucrarea comenzilor, facturarea, livrarea, etc.). Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. Utilizatorul este obligat sa furnizeze datele solicitate in formularul se inscriere si formularul de comanda si isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea acestor date. Refuzul de a furniza datele va limiteaza accesul la unele dintre functiile site-ului si la serviciile de comert electronic oferite de SC GREHAS INTERNATIONAL SRL prin magazinul www.materialeducational.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa soliciti stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un email la comenzi@materialeducational.ro.

Daca unele din datele despre dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC GREHAS INTERNATIONAL SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub NR 18277

Garantia produselor

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs.

Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

 

Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC GREHAS INTERNATIONAL SRL

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC GREHAS INTERNATIONAL SRL

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna.SC GREHAS INTERNATIONAL SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, SC GREHAS INTERNATIONAL SRL are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigit

Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC GREHAS INTERNATIONAL SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Toate jucariile beneficiaza de un termen de garantie de 30 zile.

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
materialeducational.ro © 2020